Hansapank: iga teine eestlane valib kodulaenuks meid

Annika Matson 26. oktoober 2006, 16:23

Eestis valib iga teine kodulaenu klient oma
partneriks Hansapanga, Lätis ja Leedus iga kolmas, ütles
online-pressikonverentsil Hansapanga Grupi finantsdirektor Kristina Siimar.

"Meil on kolme riigi peale kokku üle miljoni pensioni teise samba kliendi. Uue teenusena tõime kolmandas kvartalis Eestis turule varakindlustuse. Samas näeme ka arenguruumi: kindlasti pöörame tähelepanu sisemiste protsesside efektiivistamisele ning investeerime jätkuvalt oma jaotuskanalite arendamisse. Näiteks avasime kolmandas kvartalis esimesed uuenenud teeninduspõhimõtte ning rõõmsama disaniga kontorid," kommenteeris Siimar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2006, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing