Jõulutoode 2007

ÄP 21. detsember 2007, 00:00

Tallinna toidumessi külastajad valisid 31. oktoobrist 2. novembrini toimunud messi jooksul pimetesti käigus Eesti parimad jõulutooted pagari-, lihatoodete ning hõõgveini kategooriates. Lihatooteid hindas 1025, pagaritooteid 495 ja hõõgveini 200 toidumessi külastajat.

Parimaks verivorstiks valiti Saaremaa jõuluvorst, parimaks jõulupraeks Talleggi ahjukana õunte ja ploomidega. Parimaks jõululeivaks kuulutati Eesti Pagari puuviljaleib ning parimaks alkoholiga hõõgveiniks Dunkri kirsimaitseline hõõgvein. Üllatustoode lihatoodete kategoorias oli Lihameistri talle toorsuitsu seljafilee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing