Nissan Qashqai tõusis neljandaks

ÄP 21. detsember 2007, 00:00

Möödunud kuu mudelite Eesti müügitabelis pole esikoha suhtes midagi ikka veel muutunud ja arvatavasti ei muutu niipea, seal on ja jääb olema Honda CR-V. Seda on piisavalt palju ette tellitud, et sellele autole jätkuvat esikohta ennustada.

Teist kohta hoidev Ford Focus ponnistab viimaseid kuid veel vana näoga, sest veebruaris on autole tulemas uus ilme, mis meenutab rohkem uue põlvkonna Mondeot. Loodetavasti ei tähenda see suurt hinnalisa, sest õiglane hind ongi Focuse müügiedu kindlustajaks. Kolmanda koha Civicus üllatust pole, kuid neljandaks tõusnud Nissan Qashqais on. Siiani oli probleemiks selle tarne, kliendid pidid autot pikalt ootama. Nissan Nordic Baltikumi juht Margus Mikk aga on lubanud, et tarne paraneb ja selle esimesed märgid on möödunud kuu tulemus.

Toyotad näitavad tabelis languse trendi. Põhjus on tegelikult imelihtne - mudelirivi vananeb ja uus hitt Auris on veel piisavalt kehva saadavusega, sest seda ostab kogu Euroopa hästi. See on kogu tabeli esikoha mõttes ohu märk, sest Honda hakkab järgmisel aastal nõelama ka uue Accordi tulekuga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing