Tarkovski nostalgia

ÄP 15. veebruar 2008, 00:00

Pianist Francois Couturier kommenteerib kontserdil kõlavat muusikat järgnevalt: "Andrei Tarkovski on mu lemmikrežissöör. "Andrei Rubljov" oli minu jaoks otsekui ilmutus. Sestpeale olen ta filme vaadanud üha uuesti ja uuesti. Nad on otsekui pikad poeemid, hüpnootilised oma aegluses, küllastunu vaimsusega. Neis on väga vähe muusikat. Tarkovski oli veendunud, et film ei vaja muusikat. Igatahes oli ta väga meisterlik seda kasutama."

Mängivad: Francois Couturier klaveril, Anja Lechner tšellol, Jean-Marc Larche sopransaksofonil ja Jean-Louis Matinier akordionil. Kõik teosed on loodud Anouar Brahemi poolt. Piletid kontserdile 280 ja 230 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing