Tarkovski nostalgia

ÄP 15. veebruar 2008, 00:00

Pianist Francois Couturier kommenteerib kontserdil kõlavat muusikat järgnevalt: "Andrei Tarkovski on mu lemmikrežissöör. "Andrei Rubljov" oli minu jaoks otsekui ilmutus. Sestpeale olen ta filme vaadanud üha uuesti ja uuesti. Nad on otsekui pikad poeemid, hüpnootilised oma aegluses, küllastunu vaimsusega. Neis on väga vähe muusikat. Tarkovski oli veendunud, et film ei vaja muusikat. Igatahes oli ta väga meisterlik seda kasutama."

Mängivad: Francois Couturier klaveril, Anja Lechner tšellol, Jean-Marc Larche sopransaksofonil ja Jean-Louis Matinier akordionil. Kõik teosed on loodud Anouar Brahemi poolt. Piletid kontserdile 280 ja 230 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing