Elo Odres • 8. aprill 2008 kell 22:00

Tere taas!

Täname kõiki, kes on võtnud vaevaks Dilemma kohta midagi arvata. Sel aastal on meie ajakirjas ka mõned muudatused, vaadake, kas leiate need üles ja kas need meeldivad teile?

Toreda kirja eest saab Laura Biagiotti lõhna Donna Piret K. Ootame teie kirju ka käesoleva numbri kohta. Parimale kirjakirjutajale komplekt meigivahendeid Dr.Hauschka uuest kollektsioonist Stone Colours kaupluselt And.

Ikka teie, toimetaja Elo Odres

Kirjutage rohkem sellistest naistest nagu Tiina Jokinen, kellel on heale töökohale lisaks ka põnev eraelu ning kes julgevad sellest rääkida. Mulle tundub ta väga õnneliku inimesena, kes on leidnud tee asjadeni, mis teda tõeliselt huvitavad. Peamine elus ongi ju mõelda selgeks, mida sa tahad teha, ja siis leida võimalus tegeleda just nende asjadega. Tema reisidest lugemine tegi mind muidugi natuke kadedaks ka, et küll mõnel on ikka põnev elu.

Teiselt poolt oli väga huvitav ka koondamise lugu. Seda peetakse ju häbiasjaks, millest ei räägita. Lohutav on lugeda, et ka edukatel on olnud oma madalseisud ja kuidas neist välja tulla.

Pean tunnistama, et lugesin teie ajakirja esimest korda nüüd detsembris ja olin meeldivalt üllatunud. Teie ajakiri kirjutab just sellest, mida iga naine vajab, ehk teistest naistest, kes on eeskujuks meile kõigile. Nad on julged, aktiivsed, riskialdid jne. Sellised, nagu me kõik tahaksime olla, võib-olla ka sisimas oleme, aga need omadused vajavad vahel lihtsalt väljapääsemist ja sellele aitab teie ajakiri igati kaasa. Igatahes soovin edu selle ajakirja loomisel ja ootan põnevusega järgmist numbrit!

Kas teie ajakirja kuidagi tellida ei ole võimalik? Viimast numbrit ma jälle ei saanud:( Nägin ainult, et ilusa pluusiga naine oli kaanel. Kui pärast sekretäri juurde lugema läksin, seda seal enam polnudki. Nii on kogu aeg, pooli numbreid ma ei saa tööl kätte. Õnneks minu hambaarsti juurde on Äripäev tellitud, aga oleks liiga piinav ja kulukas Dilemma pärast hakata hambaarstil käima:) Te võiksite oma kodulehe ka teha!

Vastuseks: Kahjuks praegu ei ole tõesti võimalik meie ajakirja tellida muidu kui ainult koos Äripäevaga. Kodulehe peale mõtleme.

Dilemma on kindlasti üks ajakiri, mille kaanetüdrukuks saamine võiks olla minu 10aastane karjäärieesmärk. Ausõna, väga ilus number - minu lemmik rubriik on endiselt "Naise päev".

Hetkel kuum