ÄP fototoimetus • 5. november 2008 kell 22:00

Äripäev avas uudisteportaali www.logistikauudised.net

"Me usume, et edukad saavad olla vaid need, kellel on kõige värskem informatsioon. Ehkki Eestis on terve rida logistikateemalisi veebilehekülgi, ei paku ükski neist värskeid ning originaalseid uudiseid," selgitas Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. "Just sellepärast tegime uue logistikateemalise veebi www.logistikauudised.net."

Portaal kirjutab sellest, mis on huvitav ja aktuaalne maantee-, mere-, lennu- ja meretranspordis, kulleri- ja laoteenuste turul ning logistikas olulisel tehnoloogia alal, tollinduses ja seadusandluses.

"Samuti hoiame silma peal võtmeisikute liikumisel ja ettevõtete majandustulemustel," lubas portaali peatoimetaja Mariliis Pinn.

Avapäeval hoidis toimetaja pilku peal 10. logistika aastakonverentsil ning vahendab lugejani ka viimase aasta edukamad logistilised parendused ehk 2008. aasta logistikateod.

Autor: ÄP

Hetkel kuum