Rohelised: maantee ei tohi kohalikust rahvast üle sõita

09. detsember 2008, 21:36

Riigikogu rohelised nõuavad Juhan Partsilt
ja Jaanus Tamkivilt aru, miks Tallinn-Paldiski maantee rekonstrueerimisel
ignoreeritakse trassi lähedal asuvate külade elanikke.

Arupärimised esitati majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile kohalike elanike kaasamisest teede arendamisega seotud aruteludesse ja keskkonnaminister Jaanus Tamkivile keskkonnamõju hindamisel tehtud märkuste arvestamise ulatusest, teatas erakond.

Trassi valikut soovivad mõjutada 475 kohalikku elanikku. Maanteeamet pole suutnud ühele kohalike elanike teabenõudele vastata peaaegu terve aasta jooksul. Kohalike tõstatatud küsimustele kavandava projekti mõjudest põhjaveele, kaitsealustele liikidele ja rohevõrgustiku terviklikkusele on aga vastatud üldsõnaliselt ja hilinemisega ning mõnedel juhtudel jäetud sootuks vastamata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2008, 21:36
Otsi:

Ava täpsem otsing