Veskimägi: finantskriisipakett võib ohtlik olla

12. detsember 2008, 11:56

Endine rahandusminister Taavi Veskimägi
peab valitsuses eile heaks kiidetud finantskriisis kiirkorras otsuse
vastuvõtmise paketi ohuks seda, et valitsus võib n-ö finantskriisi sildi
all hakata parlamendist mööda minema.

"Kui selle paketi eesmärk on muuta finantskriiside ennetamine ja juhtimine tõhusmaks, siis peamine küsimus on, kust algab finantskriis. Kas täna on Eestis finantskriis või ei ole? Kas peaks rakendama lihtsustatud protseduurikat või mitte finantsküsimuste menetlemisel?" esitas Veskimägi küsimusi.

Tema sõnul on õhus risk, et valitsus võib n-ö finantskriisi sildi all hakata parlamendist mööda minema, kui ettevalmistatud seadustepakett jõustada. "Selle riski maandamisega tuleb finantskriisi mõistet ja erinevaid astmeid veel täpsustada ja ilmselt just valitsuse ja parlamendi vahekorra reegleid üle vaadata," pakkus Veskimägi lahendust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2008, 12:35
Otsi:

Ava täpsem otsing