ÄP 5 aastat tagasi: Üllar Jaaksoo valiti aasta juhiks

ÄP 15. detsember 2008, 00:00

Äripäeva TOP 200 ettevõtete juhtide küsitluse tulemusena osutus aasta parimaks Tele2 juht Üllar Jaaksoo, kes edestas napilt Merko Ehituse juhti Toomas Annust. Jaaksoo esiletõstmise peamise põhjusena nimetasid küsitletud Tele2 kiiret arengut nii majandustulemuste kui ka maine paranemise osas. Tele2 on viimased kolm aastat olnud kõige kiiremini kasvav mobiilsideoperaator Eestis, samuti on ettevõte kaks aastat järjest võitnud Äripäeva TOP 100.

Hetkeseis: Üllar Jaaksoo tegutseb riskikapitalifondi Martinson Trigon partnerina ja oli hiljuti ka EASi nõukogu esimees. Mullu valisid lugejad aasta ärimeheks Indrek Rahumaa (päris samasugust küsitlust Äripäev enam ei tee).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing