Saaremaa Golfi nõukogu liikme naine andis firmale laenu

09. juuni 2009, 09:40

ASi Saaremaa Golf nõukogu liikme Urmas Sepa
abikaasale kuuluv firma andis eelmisel aastal golfifirmale pool miljonit krooni
laenu.

"Minu lähikondse firma on andnud Saaremaa Golfile lühiajalist käibekrediiti, mis maksti tagasi 15. jaanuaril, minule teadaolevalt oli aastane intress kümme protsenti," ütles Oma Saarele Kuressaare abilinnapea Urmas Sepp, kes oli laenu saamise ajal golfifirma nõukogu esimees.

Kuressaare linna 2008. aasta majandusaasta aruandest selgub, et Saaremaa Golf sai eelmisel aastal pool miljonit krooni teiseltki firmaga seotud isiku ettevõttelt, nõukogu liikme Toivo Aldi haldusfirmalt Reio Invest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 10:34
Otsi:

Ava täpsem otsing