TOP Connectil suured plaanid kõnekaardiäris

ÄP 10. november 2009, 00:00

Ühtlasi oleme arendamas uusi innovatiivseid tooteid ja tulevikuteenuste lahendusi koos Eesti Telekomiga, lisas ta. Sobolevi sõnul on Eesti Telekomi roll luua tehnoloogilised lahendused ja infrastruktuur.

TOP Connect valis Eesti Telekomi koostööpartneriks põhjusel, et tegu on tugeva, kvaliteedile orienteeritud ettevõttega, millel on ka suurepärane arendusmeeskond, põhjendas Sobolev. "Eesti Telekom on avatud ning valmis arutama uusi ideid ja tehnoloogiaid, lisaks on neil väga tugev positsioon maailmas tänu TeliaSonera ressurssidele ning infrastruktuurile," lisas ta. Enne kõnekaardiprojekti oli meil positiivne kogemus koostööst TeliaSoneraga, märkis Sobolev.

Eilne Äripäev kirjutas esikaaneloos, et vaid paar Eesti Telekomi töötajat osaleb allhankeprojektis, mis toob ettevõttele pool miljardit krooni ekspordikäivet aastas. "Tegu on kõnekaardiga väljastpoolt Euroopa Liitu tulevatele ja Euroopa Liidu riikides reisivatele inimestele. Kõnekaardil on eri brändid eri riikides, kuid tehnoloogilises mõttes on tegu EMT SIM-kaartidega," selgitas Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing