• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lugeja arvab

  Jäärapäisus viis miljonid Eestist möödaJuudaseekleid Eesti juba sööma ei hakka! Sirgeselgsus põhimõtetes viib meid edasi.Oletus ja teada tuntud vähja-tiidu ja mõisa-jürka vigin, kes tahtsid jälle miljone teenida. Kommarid ja kvisling-ärimehed pangu pudrumulgud kinni.Väga õige mõte! Maksku raisad vaid makse ja väga palju. Kust nad (tiidud-jurkad) aga maksudeks raha peaksid saama/teenima, pole meie asi.Eestlased ongi sellised. Jäärapäised ja kõigile ärapanijad. Kõik teised on lollid, meie eestlased ainukesena targad.Mitusada miljonit oleks Nord Stream pidanud Eesti Vabariiki investeerima, et meie valitsus oleks leebunud ja gaasitrassi teema alla neelanud? Kumba põhimõtet oleksime siis pidanud järgima - poliitilist või finantsilist? Tõepoolest - aeg näitab, kellel oli õigus.Mis iseseisvusest te räägite. Lissaboni leping on jõus nüüd. Sellest hetkest eesti ongi euroliidu oblast, mis asub kuskil nurgas ja mille ainukene väärtus on Narva sild. Varsti eurorahaga ehitakse teine ja Baruso või keegi teine ütleb, mis Eesti voib teha ja mis mitte.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vadim Orlov: Narva arengu võtmeküsimus on, kuidas tõsta keskmist palgataset
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Soome tööampsufirma kasutab Eestit katsepolügoonina
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.