Üks küsimus: Milline uue aasta lubadus on täitmata?

ÄP 22. detsember 2009, 00:00

Marek Kerna, Grand Kinnisvara juht
Mul oli plaan 2009. aastal Tiibetisse sõita, kuid see jäi ära. Eluunistus jäi tegemata, sest lihtsalt raha ei olnud. See polnud isegi mitte lubadus, see on eesmärk. Kuid tuleval aastal ma alla ei anna, ma ei osta isegi jõulukinke nüüd.

Kui vaadata ärilisest plaanist, siis oleks soovinud, et ettevõtte areng oleks parem olnud, kuid rahapuuduse tõttu oligi kõik aeglasem. Kui aga vaadata näiteks Eesti Panga statistikat, siis 60 miljardit seisab hoiustel, sealt võiks küll ju midagi näpistada.

Aivar Sõerd, OÜ TLG Hotell juhatuse liige
Enam-vähem kõik lubasid rasket ja karmi aastat - nii ka oli. Tuli selle olukorraga kohaneda ja kohanetigi. Kuna meie majandusaasta ei ühti samas kalendriaastaga, on veel vara meie praeguse majandusaasta eesmärkide täitmisest rääkida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing