• Jaga lugu:

  Liverpooli omanikud saavad hiigelkahjumi osaliseks

  Kuulsa jalgpalliklubi FC Liverpooli juhatuse esimehe sõnul teenivad George Gillett ning Tom Hicks klubi omanikeks oldud ajaga 140 miljonit naela kahjumit.

  Hiljuti nõustus klubi juhatus müüma Liverpooli John W. Henry Boston Red Soxi omavale firmale, vahendab Bloomberg. Hicks ja Gillett samas üritavad 300 miljoni naelasele tehingule kätt ette panna, esitades ametliku hagi. Müügitehingu kiitsid heaks Liverpooli kolm ülejäänud juhatuse liiget, nende seas esimees Martin Broughton.
  Eile üritasid Coloradost pärit Gillett ning teksaslane Hicks vallandada klubi turundusdirektori Ian Ayre'i ning tegevdirektori Christian Purslow eesmärgiga venitada tehingut, sest nende arvates Purslow ning Ayre hindasid klubi väärtust liiga väikseks.
  "Nad on investeerinud umbes 140 miljonit naela enda raha ning nad on kõike seda kaotamas," ütles Broughton Bloombergile. "See oli õigupoolest nende viimane võimalus jalutada püstipäi Liverpoolist välja. Nende pärand pole hea olnud. Nende otsus sedaviisi lahkuda on minu arvates lihtsalt kurb," lisas ta.
  Broughton ja Barclays Capital palgati aprillis klubi poolt, et otsida uusi omanikke. Sellise tingimuse seadis Royal Bank of Scotland, nõustudes vastutasuks pikendama klubi 237 miljoni naelast laenu. Selle laenu tähtaeg saabub järgmisel nädalal ning Henry on selles valguses ainus kindel ostja.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.