Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Liverpooli omanikud saavad hiigelkahjumi osaliseks

  Kuulsa jalgpalliklubi FC Liverpooli juhatuse esimehe sõnul teenivad George Gillett ning Tom Hicks klubi omanikeks oldud ajaga 140 miljonit naela kahjumit.

  Hiljuti nõustus klubi juhatus müüma Liverpooli John W. Henry Boston Red Soxi omavale firmale, vahendab Bloomberg. Hicks ja Gillett samas üritavad 300 miljoni naelasele tehingule kätt ette panna, esitades ametliku hagi. Müügitehingu kiitsid heaks Liverpooli kolm ülejäänud juhatuse liiget, nende seas esimees Martin Broughton.
  Eile üritasid Coloradost pärit Gillett ning teksaslane Hicks vallandada klubi turundusdirektori Ian Ayre'i ning tegevdirektori Christian Purslow eesmärgiga venitada tehingut, sest nende arvates Purslow ning Ayre hindasid klubi väärtust liiga väikseks.
  "Nad on investeerinud umbes 140 miljonit naela enda raha ning nad on kõike seda kaotamas," ütles Broughton Bloombergile. "See oli õigupoolest nende viimane võimalus jalutada püstipäi Liverpoolist välja. Nende pärand pole hea olnud. Nende otsus sedaviisi lahkuda on minu arvates lihtsalt kurb," lisas ta.
  Broughton ja Barclays Capital palgati aprillis klubi poolt, et otsida uusi omanikke. Sellise tingimuse seadis Royal Bank of Scotland, nõustudes vastutasuks pikendama klubi 237 miljoni naelast laenu. Selle laenu tähtaeg saabub järgmisel nädalal ning Henry on selles valguses ainus kindel ostja.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.