• Jaga lugu:

  MasterCardi kasum kerkis 15%

  Välisturgudel hoogustunud krediit- ja deebetkaartide kasutamine aitas USAs baseeruval MasterCardil teenida kvartaliga 15% suurem kasum.

  Kuulus kaardifirma teenis kolmandas kvartalis puhaskasumina 518 miljonit dollari ehk 3,94 dollarit aktsia kohta, vahendab Reuters. Aasta varem teenis ettevõte 452 miljonit ehk 3,45 dollarit aktsia kohta.
  MasterCardi tulud suurenesid 5% võrra, 1,36 miljardilt dollarilt 1,43 miljardini. Thomson Reutersi poolt küsitletud analüütikud prognoosisid 1,41 miljardi dollarilise käibe juures kasumiks 3,54 dollarit aktsia kohta.
  Ühendriikides MasterCard suurt edu ei saavutanud, sest aastaga kukkus krediitkaartide ostudemaht 0,7%, 132 miljardi dollarini. Deebetkaartide ostumaht kukkus lausa 5% võrra, 108 miljardini.
  Väljaspool koduturgu kasvas krediitkaartide ostumaht 9%, 317 miljardi dollarini ja deebetkaartide ostumaht 29%, 128 miljardini. Üldiselt kasvas MasterCardi logo kandvate pangakaartidega tehtud kulutused 8% võrra, 685 miljardi dollarini.
  MasterCardi aktsia kerkis New Yorgi börsil eelturul 2,7%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tesla ületas prognoose
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Kinoketi koroona-aasta lõppes rohkem kui miljonilise kahjumiga
Forum Cinemas teenis 2020. aastal 1,2 miljonit eurot kahjumit, samas käesolev aasta ei ole alanud kuidagi paremini.
Forum Cinemas teenis 2020. aastal 1,2 miljonit eurot kahjumit, samas käesolev aasta ei ole alanud kuidagi paremini.