Birjo Must • 10. detsember 2010 kell 6:55

Maanteeamet: Harjumaal olukord kõige hullem

Maanteameti esindaja kinnitusel on olukord Eesti maanteedel lumine ja libe, kõige keerulisemad piirkonnad on Lääne-Eesti, Harjumaa ja Ida-Virumaa.

Probleemsed on Harju maakonna väiksemad teed. Suletud on kogu Loo, Kehra, Lagedi, Peningi piirkond. Samuti on suletud teed üle Tallinn-Narva maantee lahe poole. Ikka veel on kinni Padaorg Lääne-Virumaal, kus inimesed on juba kümme tundi kinni. Osad neist viidi Viru-Nigulasse öömajale, teised on jäänud autodesse.

Maanteeameti esindaja ei oska öelda, millal olukord paraneda võib. Paljusid teid ei suuda sahaautod lahti lükata, vaid ainult traktorid. Seega võtab teede puhastamine aega. Uut infot annavad patrullid maanteeametile pärastlõunal pärast kella kahte.

Hetkel kuum