• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  FedEx ja UPS löövad pühadeperioodil rekordeid

  Majandus kosub jõudsalt ning seda näitavad ka suuremate kullerfirmade FedExi ja UPS-i tulemustes. FedEx teatas, et täna on ettevõtte ajaloo töökaim päev kuna tuleb transportida ligi 16 miljonit pakki üle kogu maailma.

  Täna on 13 protsenti enam pakke kui 2009. aasta töökaimal päeval, mis näitab, et kaubavahetus kosub jõudsalt. Kuna FedEx ja UPS transpordivad suure osa kaubast maailmas, vaadeldakse kahe ettevõtte tulemusi kui majandusindikaatoreid. UPS hoolitseb 2 protsendi maailma kauba ja 6 protsendi Ühendriikide riigisisese kauba kohaletoimetamise eest. Täna teatas ettevõte, et pühadeperioodi transport on 7,5 protsenti kõrgem võrreldes aastatagusega.
  FedExi sõnul liigub tavalisel päeval läbi ettevõtte enam kui 8 miljonit pakki, ligi pool tänasest kogu hulgast. Ettevõte teatas, et sel pühadeperioodil, tänupühade ja jõulude vahel, toimetavad nad kohale kokku enam kui 223,3 miljonit saadetist, mis on 11 protsenti enam kui 2009. aastal.
  UPS teatas, et tänupühade ja jõulude vahel läbib ettevõtet kokku 430 miljonit kaubasaadetist, mis on 7,5 protsenti enam kui aasta tagasi. UPS on palganud sel aastal ka50 000 hooajatöölist. Prognooside kohaselt on nende aasta töökaim päev sel kolmapäeval enam kui 24 miljoni pakiga, tavapäeval jääb saadetiste hulk 15,1 miljoni paki piiresse.
  UPS-i aktsiahind on täna kerkinud +0,12 protsenti 72,98 dollarile, FedEx’i aktsia +1,1 protsenti 95,0 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.