Goldmanile hakkasid Euroopa pangad meeldima

Fredy-Edwin Esse, California 04. veebruar 2011, 13:19

Esimest korda pärast 2009. aasta septembrit on Goldman Sachs Group positiivselt meelestatud Euroopa pankade suhtes, kuna võlakriis on oodatust enam taandunud ning sektor on üks odavamaid.

USA kuulus investeerimispank soovitab enda klientidel osta pankade aktsiaid. Varasemalt oli Goldman andnud neutraalse soovituse. Panga sõnul peaksid investorid tarbimiskaupadega seotud ettevõtete aktsiad pankade aktsiate vastu vahetama.

"Finantsinstitutsioonidele on selgelt positiivne märk eurotsooni perifeersete riikide võlakoormate vähenemine, mille jätkumist ka meie ökonomistid prognoosivad," vahendab Bloomberg panga valuutastrateegi Peter Oppenheimero sõnu. "Pangandussektor on üks odavamaid praegu turul ning nende kasvu väljavaadete ning kasumi suhe lähiaastateks on väga atraktiivne."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2011, 13:30
Otsi:

Ava täpsem otsing