Venelaste usaldus Putini ja Medvedevi vastu langeb

Anne Oja 29. juuli 2011, 13:52

Venemaa presidendi Dmitri Medvedevi ja peaministri Vladimir Putini reiting langeb mitmendat kuud järjest, vahendas Lenta.

Jaanuaris usaldas Medvedevit 55% venelastest, praegu 44% küsitletutest. Ebapopulaarsus on omakorda kasvanud. Aasta algul ütles vaid 14% küsitletuist, et ei usalda Medvedevit, praegu väidab seda aga 23% inimestest.

Putinit usaldas jaanuaris 63% küsitletuist, juulis aga 50%. Putinit ei usalda 21% venelastest, jaanuaris oli selliseid vaid 13%. Uuringufirma FOM juht Aleksandr Oslon selgitas usalduse langust asjaoluga, et midagi pole juhtunud ning ajakirjanndus kirjutab seetõttu Medvedevist ja Putinist lihtsalt vähem, kui aasta alguses. Kuna kirjutatakse vähem ning õues on palav, on venelaste pea mõtetest tühi ning nii langeb ka usaldus riigijuhtide vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2011, 13:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing