II koht: Intensiivne töö sillutas tee edule

Ketlin Rauk 31. august 2011, 00:00

AS Tartu Mill on juhtiv jahutootja Eestis. Esialgu tegeleti vaid rukkijahu tootmisega, kuid pärast moodsa nisujahuveski käivitamist 2002. aasta maikuus hakkas ettevõte rukkijahu kõrval ka nisujahu tootma.

Kasutusel on Šveitsi firma Bühler seadmed ning kogu jahvatusprotsessi tööd kontrollib arvuti.

Ettevõtte juht Uuno Lausing ütleb, et edu on tulnud tänu nende ühtse ja tugeva meeskonna järjepidevale ning intensiivsele tööle. Ta lisab, et Tartu Milli toodangust läheb üle 40% Eestist välja. "Ekspordime nõudlikele klientidele erinevatesse maadesse kvaliteetset jahu," kinnitab ta ning toob näiteks Soome, Rootsi, Läti, Tai, Malta, Palestiina ja Gambia.

Lausing märgib, et tänavu investeerib ettevõte jätkuvalt tootmisseadmetesse ja lähiajal on plaanis tuua koduturule uusi tooteid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing