• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õpetaja: koolivõrgu korrastamine pole haldusreformita võimalik

  Peaminister Andrus Ansipi väitel, et õpetajate palk tõuseb, kui korrastatakse koolivõrk, on üksainus nõrk koht: koolivõrgu korrastamine pole võimalik haldusreformita, arvab Tallinna reaalkooli ja Gustav Adolfi gümnaasiumi keemiaõpetaja Martin Saar.

  "Peab lihtsalt tähelepanu tõmbama nendele küsimustele, millega tegeletakse, aga tõenäoliselt tegeletakse liiga vähe, tegeletakse liiga vaikselt ja liiga vähe argumenteeritult. Ma arvan küll seda, et siin on vaja pisut meenutada inimestele nende lubadusi ja nende kohustusi, mulle on jäänud selline mulje, et mõni miis on õite mugavaks läinud, ja ega õpetaja ei saa siis mugavat inimest paigale jätta - see on minu mõte," rääkis Martin Saar tänase õpetajate meeleavalduse eel intervjuus ETV saatele "Terevisioon".
  Tallinna Toompeale madalate palkade vastu protestima tulla on täna lubanud 1500 õpetajat. Saare sõnul on õpetajate seas loomulikult ka neid, kes ütlevad, et on oma olukorraga rahul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.