Õpetaja: koolivõrgu korrastamine pole haldusreformita võimalik

Kaisa Gabral 25. oktoober 2011, 10:03

Peaminister Andrus Ansipi väitel, et õpetajate palk tõuseb, kui korrastatakse koolivõrk, on üksainus nõrk koht: koolivõrgu korrastamine pole võimalik haldusreformita, arvab Tallinna reaalkooli ja Gustav Adolfi gümnaasiumi keemiaõpetaja Martin Saar.

"Peab lihtsalt tähelepanu tõmbama nendele küsimustele, millega tegeletakse, aga tõenäoliselt tegeletakse liiga vähe, tegeletakse liiga vaikselt ja liiga vähe argumenteeritult. Ma arvan küll seda, et siin on vaja pisut meenutada inimestele nende lubadusi ja nende kohustusi, mulle on jäänud selline mulje, et mõni miis on õite mugavaks läinud, ja ega õpetaja ei saa siis mugavat inimest paigale jätta - see on minu mõte," rääkis Martin Saar tänase õpetajate meeleavalduse eel intervjuus ETV saatele "Terevisioon".

Tallinna Toompeale madalate palkade vastu protestima tulla on täna lubanud 1500 õpetajat. Saare sõnul on õpetajate seas loomulikult ka neid, kes ütlevad, et on oma olukorraga rahul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. October 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing