• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Henkeli tulemus ei meelitanud investoreid

  Saksamaa kodukeemiatootja Henkel AG teatas kolmanda kvartali tulemustest, mis jäid kõrgete toorainehindade tõttu analüütikute ootustele alla.

  Düsseldorfis asuva firma kvartaalne puhaskasum kukkus 307 miljoni euroni, olles aasta tagasi samal ajal 337 miljoni juures. Bloombergi küsitletud analüütikud ootasid keskmiselt 348 miljoni eurost puhaskasumit.
  Henkeli kolmanda kvartali käive kasvas 1,7% võrra, 4,03 miljardi euroni, kuid jäi alla 17 analüütiku prognoositud 4,05 miljardile eurole.
  "Me usume, et on olemas täiesti arvestatav risk, et Henkel ei saavuta 2012. aastaks seatud eesmärke ülemaailmse majanduse aeglustumise tõttu," ütles DZ Banki analüütik Thomas Maul oma klientidele.
  Täna avaldatud pressiteates ei muutnud Henkel varasemaid sihte, vaid lisas, et toodete hindade tõstmine ja kulude kokkuhoid aitab võidelda tooraineturu tõusuga ning saavutada selleks aastaks püsitatud eesmärgid.
  Kuulsa keemiafirma aktsia kukkus Frankfurdi börsil pärast tulemuste avalikustamist 3,08%, 34,10 euroni.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.