• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Varahaldurid võitsid loteriiga 254 miljonit

  Kolm Connecticuti varahaldurit vormistasid möödunud nädalal Powerball loterii peavõidu 254 miljonit dollarit.

  Bell Asset Management varahaldurid Gregg Skidmore, Brandon Lacoff ja Tim Davidson käisid möödunud nädalal enda peavõitu vormistamas kui Davidson ostis võidupileti Stamfordi bensiinijaamast 1 dollari eest.
  Varahaldurid käisid pressikonverentsil koos advokaatidega ning olid napisõnalised. „See on hea tunne,” ütles Skidmore.
  Davidson ostis 2. novembril võidupileti Shippan Point Getty bensiinijaamast. Võidunumbrid olid 12-14-34-39-46, Powerball 36. Varahaldurite sõnul läheb märkimisväärne osa võidusummast heategevuseks.
  Ranjit Singh, Getty bensiinijaama juhataja ütles, et möödunud esmaspäeval helistasid talle loterii korraldajad ning ütlesid, et võidupilet müüdi siit. Bensiinijaam saab 100 000 dollarit selle eest, et müüs võidupileti.
  „Me oleme väga õnnelikud,” ütles Singh. „Jõulud saabusid varakult.”
  Jackpot oli läbi ajaloo Connecticuti osariigi suurim ning suuruselt 12 terve Powerballi ajaloos.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.