• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fortum võib hakata elektri jaemüügiturul laienema

  Fortum Elekter ASi juhi Märt Jemmeri sõnul võib peagi nime vahetav elektrimüüja püüda enne 2013. aasta saabumist ja elektrituru täielikku avanemist jaemüügiturul uusi kliente haarata.

  Fortum müüs Eestis asuva tütarettevõtte Fortum Elekter ASi ettevõttele Imatra Seudun Sähkö. Samal ajal loobub Fortum osalusest Imatra Seudun Sähkös. Omandus- ja juhtimisõigus läheb Fortumilt üle Imatra Seudun Sähköle aastavahetusel.
  Küsimustele vastab äsja omanikku vahetanud Fortum Elektri juht Märt Jemmer.
  Kui palju Fortum Elektril ostuhuvilisi oli? Ostjat otsiti kontserni tasandil, meie sellega ei tegelenud. Seetõttu ei oska ka öelda, kui palju huvilisi oli. Põhimõtteliselt tuli kontserni otsus müüa Fortum Elekter sellest, et keskendutakse rohkem oma ärile Põhjamaades.
  Mis Fortum Elektri klientide jaoks omanikuvahetusest muutub? Põhimõtteliselt ei muutu midagi, teenindame kliente edasi.
  Kas eeloleval aastal on oodata Fortum Elektri aktiivset laienemist? Täpset strateegiat paigas veel ei ole, aga laienemine elektrimüügiturul on võimalik. Tuleva aasta alguses kohtume uute omanikega, et plaane paika panema hakata.
  Mis saab ettevõtte praegustest töötajatest? Töötajatega ei juhtu midagi, nad töötavad edasi.
  Kas jätkate Fortum Elektri juhina? Praegustel andmetel jah, muudatustest pole midagi kuulda olnud.
  Mis nime Fortum Elekter kandma hakkab? Meil on olemas uue nime variandid, aga jaanuaris tuleb kokku üldkoosolek ja valib, mis ettevõtte nimeks saab. Siis anname ka kohe teada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.