• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viljandi ettevõtjad: õnneks polnud eile tööpäeva

  Kuigi Eesti Energia teatel oli kõige rohkem elektrita kliente hommikul Viljandi- ja Raplamaal, siis ettevõtjate sõnul ei ole neil kahjustusi olnud, eilsete elektrikatkestuste ajal tööpäeva polnud.

  „Täna hommikul võttis arvutivõrkude taaskäivitamine poolteist tundi tööpäeva algusest. Ei olnud efektiivne töötamine, sest oodati, millal võrgud uuesti üles laaditakse,“ rääkis elektrimootoreid ja generaatoreid tootva Kolmeks ASi juhatuse esimees Leho Haldna. Ta lisas, et õnneks ei olnud neil eile tööpäeva, muidu oleks elektritakistused neid kõvasti mõjutanud. Ta lisas, et elekter tuli tagasi juba eile ning praegu on kõik korras.
  Metsavarumisega tegelev Roger Puit ASi juhatuse esimees Margus Meimer kinnitas ka, et elektrikatkestused tema ettevõtet ei kõiguta. „Me oleme metsamehed ning meid pigem kõigutab torm. Meil on metsamasinad, mis metsas tööd teevad, ning sellise tuulega tööd teha ei saa,“ lausus Meimer. Neil on inimesed niikuinii puhkusel, sest turul on kehv aeg ning otsustati, et oodatakse uut aastat ning vaadatakse, mis edasi saab.
  Viljandi Aken ja Uks juhatuse esimehe Rain Hüva sõnul on neil ettevõttes kollektiivpuhkus, seega elektrikatkestused neid ei tapa. „Teadaolevalt  ei ole praegu hullu midagi,“ sõnas Hüva. Ta lisas, et eile oli elektrikatkestusi mõneks tunniks.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.