• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mainorist lahkunud Andres Arrak asub tööle EBSi

  Algaval õppeaastal Estonian Business Schooli juurde loodava Vaba Majandusmõtte Keskuse (VMK) juhatajaks saab majanduspublitsist Andres Arrak.

  Lisaks keskuse juhataja ametile hakkab ta tööle ka EBSi majandusõppejõuna. Arraku sõnul on VMK eesmärk tekitada ja hoida elus arutelu Eesti majanduse tulevikuvisiooni kohta, anda soovitusi ja eksperthinnanguid majanduspoliitika kujundamiseks, mis aitaks olla Eestil jätkusuutlik muutuvas maailmas.
  Keskus koondab erinevaid majanduseksperte Eestist ja mujalt ning majandusest huvitatud bakalaureuse-, magistri- ja doktoritaseme üliõpilasi nii EBSist kui teistest ülikoolidest.
  "Soovime initsieerida ja kanaliseerida sõltumatute (vabalt mõtlevate) ekspertide mõttetalguid ühendades Eesti ja välismaiste istitutsioonide esindajaid. Riikide olelusvõitlus on jõudnud uude faasi. Eestil on võimalus osutuda üheks elamiskõlblikumaks ja konkurentsivõimelisimaks paigaks maailmas, aga selle nimel tuleb tööd teha. Loodav keskus soovib selles töös osaleda," rääkis Arrak EBSi teatel.
  1958. aastal sündinud Andres Arrak on majanduspublitsist ja õppejõud. Oma majandusteemaliste artiklite eest pälvis ta 2009. aastal ajalehtede liidult pressisõbra tiitli ning 2011. aastal Postimehe arvamusliidri aunimetuse. Arrakul on Tartu Ülikooli majandusteaduste magistrikraad.
  Tänavu suveni oli ta Mainori kõrgkooli ettevõtluse instituudi juhataja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Change näitas 2021. aastal võimsat kasvu
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.