• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn saab juurde ühe ingliskeelse kooli

  Tallinnas Ülemiste Citys avab tuleva aasta septembris uksed ingliskeelne Euroopa kool, mis mõeldud eelkõige euroametnike lastele, aga avatud ka kohalikele, kirjutab Eesti Ekspress.

  Kooli hakkab juhtima seni Euroopa kooli projektijuhina haridusministeeriumi juures ja varem Rocca al Mare kooli õppedirektorina ja Audentese arendusdirektorina töötanud Olavi Otepalu.
  Ühe lapse õpetamine maksab aastas kuni 16 500 eurot, õppemaksuks näiteks eelkooliastmes saab 3000 eurot ehk 1000 võrra enam kui Helsingis. Kooli partneriks saab Rahvusvaheline Kool, mis kolib samuti Ülemiste Citysse. Tulevikus kolivad mõlemad Juhkentali tänavale rajatavasse uude koolihoonesse.
  Mullu sügisel kirjutas Äripäev, et välismaiseid tippjuhte ja laiemalt välisinvestoreid takistab Eestis kanda kinnitamast peale halva kliima ja vaese lennuühenduse veel üks laiemale avalikkusele teadmata fakt. Eestis pole välismaalasel oma lapsi lihtne kooli panna.
  Võimalik on - kui maksad kuni 16 000 eurot õppemaksu aastas. Just nii palju maksab võsukesele üks aasta ainsana kogu õppekava rahvusvaheliste standardite kohaselt inglise keeles pakkuvas Eesti Rahvusvahelises Koolis.
  Õppemaks on Tallinnas kõrgem kui Skandinaavias. Et kooliäri tasuv on, näitab asjaolu, et omanikud saavad küllaltki kopsakaid dividende. Kooli haldava firma omanikeringi kuulub ka kooli direktor Donald Fitzmahan.
  Briti suursaadik Christopher Holtby kommenteeris Eesti Ekspressile, et Rahvusvahelise Kooli tase võiks olla kõrgem - bakalaureuseõpe on hea ja algkool üheteistkümnenda eluaastani, aga vahepealsete vanuseastmete õppega tuleks tööd teha.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.