• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sotheby’s Hong Kongi oksjon tegi rekordi

  Sotheby’s viiepäevane sügise oksjon Hong Kongis lõppes eile, kokku müüdi 2,05 miljardi Hong Kongi dollari (263 miljoni dollarit) väärtuses kunsti, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Müüginumbri ajasid üles säravamad tööd, nagu näiteks Indoneesia artisti Lee Man Fongi kunstiteos, mis müüdi oksjonil 34,3 miljoni Hong Kongi dollari eest. Varem pole Kagu-Aasia kunstniku töö eest nii palju makstud.
  Kaks Qianlongi ajastust pärinevat vaasi müüdi 107 miljoni Hong Kongi dollariga, mis oli pea topelthind võrreldes sellega, mida oodati.
  Oksjonil toimus ka mõni ootamatu seik, nimelt oksjonil oli ka 20. sajandi kunstniku Zhang Daqian töö, mille eest oodati ligikaudu 12,8 miljonit Hong Kongi dollarit, kuid töö võeti oksjonilt maha, kuna üks Taiwani budistlik nunn vaidlustas selle omandiõiguse.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.