Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  OEG: teadsime müüja seost Berlusconiga

  Olympic EG juhatuse esimehe Madis Jäägeri sõnul teadis OEG Itaalias kasiinofirmat ostes, et selle müüja isa on Silvio Berlusconi äripartner. Viited ebaseaduslikule tegevusele on tema hinnangul samas alusetud.

  OEG teatas eile Itaalias kasiinofirma ostmisest, mille müüja isa on Silvio Berlusconi äripartner. Äripäevale Itaalia kasiinoturgu kommenteerinud sealse ajakirja L´Espresso ajakirjanik ütles, et kasiinoäri on riigis tihedalt seotud organiseeritud kuritegevusega.
  Madis Jäägeri kommentaar:
  Loomulikult ei ostnud me nii-öelda põrsast kotis, vaid tegime korraliku due diligence'i ning selle järgi otsustades on tegemist igati eeskujuliku ettevõttega, selgitas Jääger.
  Itaalias oli kasiinoettevõtlus pikka aega täielikult riiklikult kontrollitud munitsipaalettevõtete pärusmaa, viimastel aastatel rajatud VLT-mänguautomaadisaalide opereerimine (Olympicu tegevusvaldkond) on detailselt reguleeritud ja pideva efektiivselt toimiva riikliku järelvalve all.
  Ostsime kasiinofirma ettevõtjalt, kelle nimi on Marco Dell'Utri ning alates eilsest ei ole endisel omanikul selle ettevõttega mingit seost. Eelmise omaniku isa või teised pereliikmed meie teada ettevõttega seotud ei olnud ning seetõttu ei ole me ka nende suhtes täpsemat taustauuringut teinud. Jah, meie kohalikud partnerid on maininud, et Marco Dell'Utri isa on Silvio Berlusconi äripartner ja hea tuttav, kuid kuna seos ettevõttega puudub, siis ei ole me sel teemal pikemalt peatunud.
  Tänastes artiklites esineb kahjuks rida kahetsusväärseid vigu, millele soovin siinkohal tähelepanu juhtida:
  • OEG ühisettevõte The Box S.r.l. ostis Itaalias ettevõtte Jackpot Game S.r.l. (mitte Jackpot Games)• OEG ühisettevõtte ostetud Jackpot Game S.r.l on asutatud Roomas (mitte Sitsiilias)• OEG ühisettevõtte ostetud Jackpot Game S.r.l on asutatud 2010 (mitte 15 aastat tagasi)• OEG ühisettevõtte ostetud Jackpot Game S.r.l opereerib kahe mänguautomaadikasiinoga Milaanos (mitte ei paku "meelelahutust kauplustes" - kasiinoäris on päris oluline vahe, mis tüüpi automaatidega ja kus opereeritakse; Olympic ei ole kunagi opereerinud nii-öelda tänava-aparaatidega.
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Lepik: kui palju maksab raketirünnak Rakvere pihta?
Eestil on valida, kas me oleme rünnaku korral sunnitud sõdima omaenda pinnal või suudame hävitada vaenlase territooriumile jäävad üksused ja taristu. Ja nüüd küsigem: mitu miljardit eurot on liiga palju selleks, et vältida vajadust näiteks Rakvere linn nullist uuesti üles ehitada, kirjutab Äripäeva välisuudiste toimetaja Indrek Lepik.
Eestil on valida, kas me oleme rünnaku korral sunnitud sõdima omaenda pinnal või suudame hävitada vaenlase territooriumile jäävad üksused ja taristu. Ja nüüd küsigem: mitu miljardit eurot on liiga palju selleks, et vältida vajadust näiteks Rakvere linn nullist uuesti üles ehitada, kirjutab Äripäeva välisuudiste toimetaja Indrek Lepik.
Kiibiaktsiate põrge aitas Nasdaqi plussi
Nädalajagu taandunud kiibiaktsiad põrkasid teisipäeval hoogsalt, aidates Nasdaqi liitindeksil märkimisväärse plussiga sulguda.
Nädalajagu taandunud kiibiaktsiad põrkasid teisipäeval hoogsalt, aidates Nasdaqi liitindeksil märkimisväärse plussiga sulguda.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Külm kaup püsib tänavu endiselt kuum: jäätisetootja tegi mais rekordkäibe
Jäätise müüki mõjutab enim soe ilm, see on argument number üks, rääkis käsitöö pulgajäätisetootja Jäämari eestvedaja Virgo Tuul saates “Kuum tool”.
Jäätise müüki mõjutab enim soe ilm, see on argument number üks, rääkis käsitöö pulgajäätisetootja Jäämari eestvedaja Virgo Tuul saates “Kuum tool”.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Esinemine on alati ebamugav. Kolm nippi, mis annavad publiku ees julgust juurde
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Neste lahkus Rohetiigrist. Vastastikku jagatakse teravaid süüdistusi
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
President Karis jättis automaksu välja kuulutamata
President Alar Karis jättis välja kuulutamata riigikogus vastu võetud automaksu, mis pole võrdse kohtlemise põhimõtte rikkumise tõttu kooskõlas põhiseadusega.
President Alar Karis jättis välja kuulutamata riigikogus vastu võetud automaksu, mis pole võrdse kohtlemise põhimõtte rikkumise tõttu kooskõlas põhiseadusega.
President Karis jättis automaksu välja kuulutamata
President Alar Karis jättis välja kuulutamata riigikogus vastu võetud automaksu, mis pole võrdse kohtlemise põhimõtte rikkumise tõttu kooskõlas põhiseadusega.
President Alar Karis jättis välja kuulutamata riigikogus vastu võetud automaksu, mis pole võrdse kohtlemise põhimõtte rikkumise tõttu kooskõlas põhiseadusega.
Alar Karis: miljardi euro vajadust laskemoona jaoks ei saa ignoreerida
Hinnangut, et Eesti vajab täiendavalt üle miljardi euro laskemoona hankimiseks, ei saa ignoreerida. Eriti, kui see vajadus tuleneb NATO kaitseplaanidest, ütles president Alar Karis esmaspäeval võidupüha paraadil Narvas.
Hinnangut, et Eesti vajab täiendavalt üle miljardi euro laskemoona hankimiseks, ei saa ignoreerida. Eriti, kui see vajadus tuleneb NATO kaitseplaanidest, ütles president Alar Karis esmaspäeval võidupüha paraadil Narvas.