• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  8:7 kaotajate kasuks

  Tallinnas oli oktoobris napilt langenud ettevõtete aktsiad tõusjatest rohkem.

  Suurima tõusu tegi kohtuvaidlustes räsitud Tallinna Vee aktsia, mis kerkis 7,2 protsenti. 26. oktoobril avalikustas ettevõte kolmanda kvartali kasumi. Kasum ületas analüütikute ootuseid ja ulatus 6,5 miljoni euroni, näidates aastaga 48,8 protsendist kasvu.
  Hinnatõusult teise koha võttis Silvano FG aktsia, mis edenes kuu ajaga 6,3 protsenti. Kolmandaks tuli Itaalias tegevust laiendav Olympic EG aktsia, mille hind tõusis kuus protsenti. Harju Elektri aktsia hind tõusis 4,3 protsenti, Baltika ja Järvevana mõlemad 2,7 protsenti ja tõusjate rea lõpetas Ekspress Grupi aktsia ühe protsendise tõusuga.
  Suurim kukkuja oli Arco Vara aktsia, mis langes 20,4 protsenti. Järgnesid Skano Group, mille aktsia taandus 7,3 protsenti ja Trigon PD 6,8 protsendise langusega. Teiste aktsiate langus oli väiksem viiest protsendist. Tallinna Kaubamaja aktsia langes 3,7 protsenti, Nordecon 3,4 protsenti, Premia Foods ja Merko Ehitus mõlemad kolm protsenti ning Tallink laskus 0,6 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.