• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  United Airlines tunnistati WTC torni varingus süütuks

  USA ringkonnakohtunik Alvin Hellerstein rahuldas United Airlinesi esildise, et lennufirma ei vastutanud World Trade Centeri seitsmenda torni hävinemise eest, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  World Trade Center Properties LLC kaebas kohtusse United Continental Holdingsi ja American Airlinesi, süüdistades lennufirmasid hooletuses, mis põhjustas torni varisemise. Hageja sõnul oli Unitedil "seaduslik kohustus ja selge võimalus takistada American Airlinesi lendu number 11", kus kaks kaaperdajat pääsesid läbi Portlandi turvakontrolli, mis jääb Unitedi vastutusalasse.
  Kohtuniku kirjutatud otsuse kohaselt "ei jäänud Unitedi haardeulatusse" peatada terroriste, kes pääsesid läbi Portlandi turvakontrolli, lendasid Bostonisse, läbisid järgmise lennukompanii turvavärava, astusid uue lennuki pardale, kaaperdasid selle ja juhtisid selle World Trade Centeri esimesse kaksiktorni. Esimese kaksiktorni varing põhjustas seitsmenda torni purunemise.
  United muutis nime United Continental Holdingsiks 2010. aasta ühinemises Continental Airlinesiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Koroonaviiruse uus tüvi jõudis Euroopa suurriikidesse Täiendatud!
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.