Ave Lepik • 18. detsember 2012 kell 8:27

Siim Kallas: oli raske aasta

Euroopa Liidul oli raske aasta, just nagu varasemadki, ütles Siim Kallas Brüsselis eestlaste jõulupeol.

"Raske aasta oli. Aga kui vaadata tagasi Euroopa Liidu ajaloo peale, siis kõik aastad on olnud keerulised. Niisugune vist ongi see Euroopa Liit, et kui sul on ainult mingisugune paber ilusate lausetega, siis see läheb lupsti läbi. Aga kui on ikka konkreetne plaan, mis mingeid asju muudab, siis sellele on alati meeletu vastuseis," vahendab ERRi uudisteportaal rahvusringhäälingu raadiouudiseid.

Eesti alaline esindaja Euroopa Liidu juures Matti Maasikas ütles, et lõppeval aastal tegi Euroopa Liit oma kriisi halduses väga tugeva sammu edasi. Ta lisas, et kriis ei ole kaugeltki läbi, aga EL oskab sellega palju paremini toime tulla kui seni.

Hetkel kuum