• OMX Baltic−0,09%294,03
  • OMX Riga−0,03%916,06
  • OMX Tallinn−0,64%1 965,59
  • OMX Vilnius−0,05%1 233,25
  • S&P 5000,00%6 615,28
  • DOW 300,00%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,29%9 250,17
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,67
  • OMX Baltic−0,09%294,03
  • OMX Riga−0,03%916,06
  • OMX Tallinn−0,64%1 965,59
  • OMX Vilnius−0,05%1 233,25
  • S&P 5000,00%6 615,28
  • DOW 300,00%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,29%9 250,17
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,67
  • 25.10.13, 00:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Puhkepäev. Toidukarneval linnasüdames

Järgmisel nädalal stardib Tallinnas juba kolmandat korda restoraninädal, mille raames pakub ligi 40 pealinna parimat restorani soodsa hinnaga hõrke lõuna- ja õhtusööke. Puhkepäev annab ülevaate meil ja mujal toimuvatest toidufestivalidest.
 
Fookuses

Artikkel jätkub pärast reklaami

Tallinna restoranide nädal
1.–7.10 Tallinnas 36 restoranisRestoranid: Balalaika, Balthasar, Bocca, Bollywood, Bonaparte, Bordoo, Cha Dao, Chedi, City, Cru, Dominic, Fish&Wine, Fuente, Gianni, Kadriorg, Kaerajaan, Kolm Sibulat, Kuldne Notsu, Kuninga, La Bottega, Leib, Lusikas, MC Grill, Mekk, Monaco, Neh, Neikid, Nero, Nevskij, Ö, Platz, Ribe, Rucola, Salt, Sfäär, Tchaikovsky.Restoranide valik: kõik restoranid osalejate hulka ei pääse. Valiku kriteeriumiks on see, et restoranis pakutav toit peab olema algusest lõpuni valmistatud kohapeal.Hind: 2-käiguline lõunasöök kõigis restoranides 10 eurot, 3-käiguline õhtusöök 20 eurot.Kuidas osaleda: täna alates kl 13st on võimalik valitud restorani omale laud broneerida.Kohad on vaja kinni panna vähemalt päev varem Tallinna restoranide nädala online-reserveerimise ja piletimüügi süsteemi kaudu ning samas ka maksta nende eest.Süsteem loob reserveeringut kinnitava vautšeri ainulaadse numbriga, mis saadetakse e-posti teel broneerijale. Restorani tulles peab näitama reserveeringut kinnitavat numbrit restorani töötajale.Tasub teada: Laua saab kinni panna kahe kuni kuue külastaja jaoks. Samaks päevaks kohti broneerida ei saa. Samuti pole võimalik broneeringuid teha restorani kaudu või kohapeal.  Broneeringut kinnitavad vautšerid on kehtivad ainult kindlaksmääratud restoranis kindlaksmääratud ajal kindlaksmääratud kuupäeval. Broneeringut muuta ei saa.Broneerimine ja lisainfo: www.tallinnrestaurantweek.ee 
 
Taust
Restoranide nädal on New Yorgist alguse saanud üle maailma populaarne turundusaktsioon, mis julgustab inimesi väljaspool kodu sööma, pakkudes teiste kultuurisündmustega võrdseid elamusi. Restoranide nädalaid korraldatakse mitmel pool Euroopas, Aasias, Austraalias jm.

Hetkel kuum

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
Tasub teada
Valik toidufestivale mujal maailmas
Amsterdami Restoranide NädalJärgmine toimub: 7.–21. märtsil 2014www.restaurantweek.nl/lang/en
Atlanta Restoranide NädalJärgmine toimub: kevadel 2014. Restoranide nädal toimub mitu korda aastas linna erinevates piirkondadeswww.atlrestaurantweek.com
Bostoni Restoranide NädalJärgmine toimub: 16.–21. ja 23.–28. märtsil 2014www.restaurantweekboston.com
Londoni Restoranide Festival Järgmine toimub: oktoobris 2014www.londonrestaurantfestival.com 

Artikkel jätkub pärast reklaami

Londoni toidufestival “Taste of London”Järgmine toimub: 19.–22. juunil 2014http://london.tastefestivals.com 
New Yorgi Restoranide NädalJärgmine toimub: 14. jaanuarist – 8. veebruarini 2014www.nycgo.com/restaurantweek
Singapuri Restoranide NädalJärgmine toimub: oktoobris 2014www.restaurantweek.sg/lang/en
St. Moritz Gourmet’ FestivalJärgmine toimub: 27.–31. jaanuaril 2014www.stmoritzgourmetfestival.ch/en/
StocKholmi toidufestival “Taste of Stockholm”Järgmine toimub: 4.–8. juunil 2014www.smakapastockholm.se/english
Riia Restoranide Nädal Järgmine toimub: kevadel 2014www.liveriga.com/en

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele