1.–7.10 Tallinnas 36 restoranisRestoranid: Balalaika, Balthasar, Bocca, Bollywood, Bonaparte, Bordoo, Cha Dao, Chedi, City, Cru, Dominic, Fish&Wine, Fuente, Gianni, Kadriorg, Kaerajaan, Kolm Sibulat, Kuldne Notsu, Kuninga, La Bottega, Leib, Lusikas, MC Grill, Mekk, Monaco, Neh, Neikid, Nero, Nevskij, Ö, Platz, Ribe, Rucola, Salt, Sfäär, Tchaikovsky.Restoranide valik: kõik restoranid osalejate hulka ei pääse. Valiku kriteeriumiks on see, et restoranis pakutav toit peab olema algusest lõpuni valmistatud kohapeal.Hind: 2-käiguline lõunasöök kõigis restoranides 10 eurot, 3-käiguline õhtusöök 20 eurot.Kuidas osaleda: täna alates kl 13st on võimalik valitud restorani omale laud broneerida.Kohad on vaja kinni panna vähemalt päev varem Tallinna restoranide nädala online-reserveerimise ja piletimüügi süsteemi kaudu ning samas ka maksta nende eest.Süsteem loob reserveeringut kinnitava vautšeri ainulaadse numbriga, mis saadetakse e-posti teel broneerijale. Restorani tulles peab näitama reserveeringut kinnitavat numbrit restorani töötajale.Tasub teada: Laua saab kinni panna kahe kuni kuue külastaja jaoks. Samaks päevaks kohti broneerida ei saa. Samuti pole võimalik broneeringuid teha restorani kaudu või kohapeal. Broneeringut kinnitavad vautšerid on kehtivad ainult kindlaksmääratud restoranis kindlaksmääratud ajal kindlaksmääratud kuupäeval. Broneeringut muuta ei saa.Broneerimine ja lisainfo:
www.tallinnrestaurantweek.ee Restoranide nädal on New Yorgist alguse saanud üle maailma populaarne turundusaktsioon, mis julgustab inimesi väljaspool kodu sööma, pakkudes teiste kultuurisündmustega võrdseid elamusi. Restoranide nädalaid korraldatakse mitmel pool Euroopas, Aasias, Austraalias jm.