• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PKC Group ei suutnud täita ootuseid

  Analüütikud ootasid PKC Groupilt 7 miljoni eurost III kvartali puhaskasumit, kuid ettevõte teenis vaid 3 miljonit eurot.

  Ka käive tuli analüütikute prognoositust väiksem - 211,6 mln eurot (analüütikute ootus 223 mln eurot). Sellele vaatamata säilitas ettevõte tänavuse aasta prognoosid – käive tuleb väiksem 2012. aastast (928,2 mln eurot) ja võrreldav erakorraliste kulude-tuludeta ärikasum tuleb alla mulluse taseme (51,5 mln eurot).
  Analüütikud on Bloombergi andmetel andnud aktsiale 5 ostusoovitust ja kolm müügisoovitust. Hoida ei soovita seda aktsiat keegi. Aktsia hinnasiht on 27,50 eurot.
  PKC aktsia on tõusnud aastaga 78,1% ja see maksis eile Helsingi börsil 24 eurot.
  PKC suuruselt teine aktsionär on Harju Elekter, kellele kuulub 1 294 651 PKC Groupi aktsiat ehk 5,44% aktsiatest. Ettevõtte suuruselt 29. aktsionär on Endel Palla, kellele kuulub 95 000 aktsiat ehk 0,4% ettevõttest.
  PKC Groupil on juhtmekimpude tehased Keilas ja Haapsalus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.