Rainer Saad • 6. november 2013 kell 8:47

Buffett paneb Berkshire’i nime kinnisvaravõrgustikule

Warren Buffett paneb enda ettevõtte Berkshire Hathaway nime kinnisvaravõrgustikule, kirjutas Oregonlive.

Berkshire’i tütarettevõte ostis eelmisel aastal Portlandi kinnisvarateenuste ettevõtte Prudential Northwest Properties, mis alates tänasest hakkab kandma nime Berkshire Hathaway HomeServices. Tavaliselt pole Buffett Berkshire’i nime tarbijatele suunatud brändides kasutanud, kuigi, et ta oma selliseid brände nagu Geico, Dairy Queen ja BNSF.

„Hr. Buffett laenab oma brändi, mis on kõige lugupeetum bränd maailmas,“ ütles Prudential Northwest Properties’i president Jason Waugh, kelle sõnul liituvad vaid 75 parimat Prudentiali võrgustikku kuuluvat firmat Berkshire Hathaway HomeService’ga.

Hetkel kuum