• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hewlett-Packard oodatust paremal järjel

  Hewlett-Packard teatas analüütikute ootusi ületanud majandusaasta neljanda kvartali käibest ja kasumist, milleni aitas äriklientide nõudluse kasv serveritele, personaalarvutitele ning süsteemivõrkudele.

  Palo Altos baseeruv firma teenis kolme kuuga 29,1 miljardit dollarit käivet. Bloombergi küsitletud analüütikud ootasid 27,8 miljardit dollarit. Korrigeeritud kasum oli 1,01 dollarit aktsia kohta, mis lõi analüütikute keskmist prognoosi ühe sendiga.
  Kolmandat aastat ametis olev tegevjuht Meg Whitman on keskendunud kulude kärpimisele ning klientide ja edasimüüjatega suhete taastamisele. Läinud kvartalis aitas äriklientide kasvanud nõudlus tõrjuda üleüldist turulangust.
  "Äriklientide personaalarvutite turg tundub stabiliseeruvat ning Meg on näidanud edasiminekut," kommenteeris Bloombergile Robert W. Baird & Co analüütik Jayson Noland. "Ta on tõstnud firma moraali pärast Leot," viitas analüütik 2011. aastal vallandatud tegevjuhile Leo Apotheker.
  Tulemuste järel kallines HPQ sümbolit kandev HP aktsia New Yorgi börsi järelkauplemises 5,4%, 26,45 dollarini. Eilse sulgemishinna alusel on aktsia hind sel aastal rallinud 76%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.