Tallinn korraldab ettevõtluspäeva

1321-aripaev 17. september 2014, 12:26

Tallinna Ettevõtlusamet korraldab 1. oktoobril 11. korda ettevõtluspäeva, mille läbiv teema on sel korral "nutikas äri".

Päeva jooksul toimuvad näiteks edulugude seminar, kaubandus-tööstuskoda jagab ekspordinõuandeid, maksu- ja tolliamet tutvustab maksupettuse liike ja maksuhalduri tööd nende vastu võitlemisel. Eesti Kvaliteediühingu seminaril „Innovatsioon ja kvaliteet“ saab ettevõtja vastuse, miks innovatiivsus on ettevõttele oluline, kuidas mõõta funktsioonide efektiivsust ning miks see kasulik on. GatewayBaltic kutsub eksportivaid ja ekspordiga alustavaid ettevõtete esindajaid ingliskeelsele seminarile „Ekspordi targalt: 5 sammu eksporditulemuste parandamiseks“, kus saab ülevaate plaani tegemisest, turgude valimisest, müügikanalite leidmisest, ekspordi partnerite  ja klientide leidmisest ning müügiprotsessi haldamisest.

Ettevõtluspäevale järgneb Noorte Ettevõtluspäev, mis on mõeldud noorele ettevõtlushuvilisele ja alustavale ettevõtjale, keskendudes näiteks ettevõtlusvormi valikule, turunduskanalite võimalustele, meeskonna loomisele, toetusvõimalustele ja edulugudele.

Ettevõtluspäeva lõpetab Tallinna ettevõtlusauhindade üleandmine pidulikul vastuvõtul 2. oktoobril.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2014, 12:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing