• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn korraldab ettevõtluspäeva

  Tallinna Ettevõtlusamet korraldab 1. oktoobril 11. korda ettevõtluspäeva, mille läbiv teema on sel korral "nutikas äri".

  Päeva jooksul toimuvad näiteks edulugude seminar, kaubandus-tööstuskoda jagab ekspordinõuandeid, maksu- ja tolliamet tutvustab maksupettuse liike ja maksuhalduri tööd nende vastu võitlemisel. Eesti Kvaliteediühingu seminaril „Innovatsioon ja kvaliteet“ saab ettevõtja vastuse, miks innovatiivsus on ettevõttele oluline, kuidas mõõta funktsioonide efektiivsust ning miks see kasulik on. GatewayBaltic kutsub eksportivaid ja ekspordiga alustavaid ettevõtete esindajaid ingliskeelsele seminarile „Ekspordi targalt: 5 sammu eksporditulemuste parandamiseks“, kus saab ülevaate plaani tegemisest, turgude valimisest, müügikanalite leidmisest, ekspordi partnerite  ja klientide leidmisest ning müügiprotsessi haldamisest.
  Ettevõtluspäevale järgneb Noorte Ettevõtluspäev, mis on mõeldud noorele ettevõtlushuvilisele ja alustavale ettevõtjale, keskendudes näiteks ettevõtlusvormi valikule, turunduskanalite võimalustele, meeskonna loomisele, toetusvõimalustele ja edulugudele.
  Ettevõtluspäeva lõpetab Tallinna ettevõtlusauhindade üleandmine pidulikul vastuvõtul 2. oktoobril.
   
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
LHV sisering müüs aktsiaid
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?