• Jaga lugu:

    Venemaa peatab õpilaste USA vahetusprogrammi

    Venemaa varasemad ja praegused USA rahastatud õpilasvahetuse programmis osalejad ei ole rahul oma valitsuse otsusega peatada aastakümneid toiminud õpilasvahetuse programm.

    “Poliitika on poliitika, kuid see oli suurepärane kogemus,” märkis 25aastane Moskva tudeng Anna Šalašina oma kogemuse kohta USA rahastatud Tuleviku Liidrite Programmis (FLEX). “On väga suur pettumus, et paljud teised ei saa nüüd seda võimalust,” lisas ta.Venemaa informeeris USA saatkonda Moskvas, et kavatseb peatada oma tudengite osalemise 2015-16 õppeaasta FLEX programmis, mis saadab vahetusprogrammiga USAsse õppima keskkooliõpilasi endistest Nõukogude Liidu riikidest.“Need noored venelased on olnud justkui kultuurisaadikud, esindades parimat osa Venemaast,” märkis USA suursaadik Venemaal John Tefft.Peale teate avalikustamist tabas Venemaa avalikkust noorte pahameeletorm. “Mult võeti unistus ära. Aitäh,” kirjustas üks Twitteri kasutaja.21 aasta jooksul on programmiga USAs keskkoolis käinud üle 8000 Venemaa õpilase. Programmi algusaegadest saadik on selles osalenud üle 20 000 õpilase. Konkurents on äärmiselt tihe ning keskmiselt valitakse välja iga 50. kandidaat.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.