Maria Mägi advokaadibüroos tuleb pereheitmine

19. detsember 2014, 16:04
Vandeadvokaat Tarvo Lindma
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141219/NEWS/141219612/AR/0/AR-141219612.jpg

Maria Mägi advokaadibüroost lahkuvad uuest aastast kolm advokaati, kes asutavad oma büroo.

Maria Mägi advokaadibüroost lahkuvad uuest aastat advokaadid Tarvo Lindma ja Karoliina Kõrgesaar, et rajada oma advokaadibüroo. Supremia-nimelises büroos hakkab advokaadina tööle ka Kristjan Mägi, kes on samuti praegu Maria Mägi advokaadibüroo advokaat.

Lindma rääkis, et oma büroo asutamine on advokaadina tegutsemise loomulik arenguetapp, milleks annab enesekindlust nii senine töökogemus kui ka klientide ja kolleegide väga positiivne tagasiside. Lindma on advokaadina tegutsenud 1996. aastast, Karoliina Kõrgesaar vaid mõne aasta vähem.

Uues büroos kavatsevad Lindma ja Kõrgesaar keskenduda äriklientidele ja nende nõustamisele ühinguõiguse ja teistes ettevõtlusega seotud valdkondades nagu näiteks maksuõigus ja kinnisvaraõigus. „Enamuse meie klientidest moodustavad Eesti ettevõtjad, kuid meil on ka pikaajaline kogemus välisklientide nõustamisel,“ märkis Lindma.

Maria Mägi advokaadibüroo partner Maria Mägi-Rohtmets ütles, et Lindma, Kõrgesaar ja Mägi on heade õigusalaste teadmiste ja tugeva praktikaga spetsialistid. „Mõlemale advokaadibüroole tähendab see uusi valikuid ja võimalusi ning esitab terendavaid väljakutseid,“ ütles ta. Kuna Maria Mägi advokaadibüroo on võtnud suuna piiriülesele koostööle, kavatseb Mägi-Rohtmets uued advokaadid palgata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. December 2014, 16:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing