Äripäev • 11. märts 2016
Jaga lugu:

Sorainen valiti Euroopa parimaks

Advokaadibüroo Sorainen asutaja Aku Sorainen  Foto: Andres Haabu

Advokaadibüroo Sorainen võitis esimese Baltimaade advokaadibüroona Euroopa Aasta Advokaadibüroo tiitli, mida annab välja ajakiri The Lawyer.

Aku Sorainen esineb 28. septembril Eesti suurimal ja mõjukaimal majanduskonverentsil Äriplaan, kuhu on oodata ligi 650 osalejat.

Peale Aku Soraineni on esinemise kinnitanud ka näiteks Eve Kirs, Thomas Padovani, Viljar Arakas ja Jüri Vips.

“See on lausa uskumatu,” ütles ettevõtte asutaja ja juht Aku Sorainen pressiteate vahendusel. “On raske uskuda, et väike Baltimaade turg saab nii palju tähelepanu. See näitab, kuidas meie ettevõtted ja turg tervikuna on arenenud.”

Sorainen valiti välja ligi 20 piirkondliku kategooria võitjate seast. Oma kategoorias sai Sorainen ka Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitli.

Veerandsajast maailma prominentsest advokaadist ja ettevõtte juhist koosnev žürii põhjendas oma valikut sellega, et ettevõte paistab silma erinevuste hindamisega, on sotsiaalselt vastutustundlik ja bürool on ka strateegiline visioon, millele lisanduvad head finantstulemused ja muljetavaldav töödenimekiri.

Sorainenil on kontorid Tallinnas, Vilniuses, Riias ja Minskis. Eestis on Sorainen viimastel aastatel kõige kiiremini kasvanud advokaadibüroo. Äripäeva advokaadibüroode TOPis oli ettevõte nii käibe kui ka kasumi arvestuses esikohal.

Soraineni asutas 20 aastat tagasi soomlane Aku Sorainen, kes oli kaks aastat varem Rovaniemist Tallinna kolinud. Mullu sai Aku Sorainen Soome presidendilt Soome Lõvi Ordeni I klassi rüütliristi Soome ja Baltimaade ning Valgevene sidemete edendamise eest. “Isiklikult on see mulle olnud äärmiselt põnev aeg,” märkis Sorainen eile. “Soomes ei oleks ma saanud elada nii põnevat elu kui siin.”

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum