Äripäev • 20. mai 2016 kell 8:44

Statoil palkab ligi sada hooajatöötajat

Statoili tankla  Foto: Andras Kralla

Statoili kaubamärgi all teenindusjaamasid majandav Circle K Eesti AS võtab suvel Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sada suveabilist ning neile, kes tulevad Tallinna tööle teistest piirkondadest, tagatakse tasuta majutus ja sõidukompensatsioon, teatas ettevõte.

Kõik värvatud suvetöötajad läbivad koolituse ning asuvad tööle pealinna Statoili täisteenindusjaamades.

Circle K Eesti AS (endise nimega Statoil Fuel & Retail Eesti AS) peab Eestis 46 täisteenindus- ja seitset Statoil 1-2-3 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 560 inimest, neist pisut üle 500 teenindusjaamades. Circle K Eesti AS kuulub Kanada rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias.

Hetkel kuum