Tänasest peab toidupakendil olema toitumisteave

13. detsember 2016, 09:36
Tänasest peab toidupakendil olema toitumisteave
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161213/NEWS/161219944/AR/0/AR-161219944.jpg

Alates tänasest on Euroopas kohustuslik toitumisalase teabe esitamine toidupakenditel - toiduvalmistaja peab esitama tarbijale info toidu energiasisalduse ning rasvade, küllastunud rasvhapete, süsivesikute, suhkrute, valkude ja soola koguse kohta.

Toitumisalane teave on info toidu energiasisalduse või toitainete -  valkude, süsivesikute, rasvade, kiudainete, vitamiinide, mineraalainete kohta.  Teavet ei pea esitama näiteks tee, maitsetaimede ja töötlemata toodete nagu värske liha, kala, aedvilja, mee, jahu ja pähklite puhul ning samuti toidu puhul, mida valmistatakse väikeses koguses otse tarbijale või mida müüakse kohalikule jaemüüjale, kes varustab tarbijaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2016, 09:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing