Äripäev • 20. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Raivo Hein: loen Äripäeva esimesest numbrist peale

Ettevõtja ja investor Raivo Hein  Foto: Andres Haabu

Investor ja LHV nõukogu liige Raivo Hein ütles, et on Äripäeva lugeja esimesest päevast peale ning soovitab seda lugeda kõigile teistelegi.

„See on mul väga hästi meeles, uudistest oli kuulda, et uus majandusleht hakkab Eestis ilmuma ja loomulikult Vene ajal ei olnud mingist majanduslehest juttugi,“ meenutas ta. „Ja nii ma tollel hommikul ennast leheputkasse ajalehejärjekorda sättisingi ja selle roosa lehe ära ostsin.“

Heina kinnitusel on ta sellest ajast peale Äripäeva lugeja. Keskealise inimesena on ta enda sõnul harjunud ajalehte käes hoidma ja sealt uudiseid kätte saama.

„Loomulikult kui oled ise aktiivne majanduselus osaleja, siis peaksid lihtsalt kohaliku eluga kursis olema ja see on praegu üks parimaid, mis Eestis saada on,“ tõdes ta ning soovitas Äripäeva lugeda kõigil, kes vähegi ettevõtlusega tegelevad. „Aga kindlasti ka neil, kes ettevõtlusega ei tegele ja tahavad ennast üldiselt harida - sinna gruppi käivad peamiselt noored inimesed. Kui sa ikkagi siin Eestis elad, siis oleks hea, kui oleksid ka kursis kohaliku majanduseluga. Nii et noored, võtke aga ajaleht kätte!“

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt