Äripäev • 15. märts 2019 kell 12:38

Bigbanki uueks juhatuse esimeheks sai Martin Länts

Martin Länts sai juhatuse liikmest juhatuse esimeheks  Foto: Bigbank

Tarbijalaenude kontserni Bigbank uueks juhatuse esimeheks valiti senine juhatuse liige Martin Länts.

„Martin Länts võttis vastutusvaldkondade ümberjagamise tulemusena enda kanda põhirolli panga filiaalide juhtimisel kõikides tegevusriikides, mistõttu panga nõukogu kinnitas ta ka uueks juhatuse esimeheks," ütles panga nõukogu esimees Parvel Pruunsild.

„Kindlasti soovime turuosa oluliselt juurde võita ka koduturul Eestis. Usun, et tegevusmahu ja -ulatuse kasvatamine lähiaastatel on võimalik tänu panga selgele nägemusele olla digitaalpank, mis toetub panga poolt arendatud moodsale infosüsteemile,“" ütles Martin Länts.

Juhatuse liikmetena jätkavad finants- ja tehnoloogiavaldkonna eest vastutav Sven Raba ning riskivaldkonna eest vastutav Mart Veskimägi. Juhatuse neljas liige Pavels Gilodo lahkus Bigbankist 28. veebruaril.

Seni oli Martin Länts Bigbanki ASi juhatuse liige, kes vastutas grupi kliendisuhete ja tootejuhtimise eest, varasemalt on ta töötanud ka panga Eesti äriüksuse juhina.

Enne Bigbanki töötas ta Lux Express Estonia ASis.

Hetkel kuum