Äripäev • 30. juuli 2019 kell 5:17
Uudised
Ainult tellijale

Rõivamüük veab kaubanduse vaibuvat kasvu

T1 Mall of Tallinn.   Foto: Liis Treimann

Jaekaubandusettevõtete müügitulu suurenes juunis 2018. aasta juuniga võrreldes püsivhindades 3% ja oli 635 miljonit eurot, teatab statistikaamet.

Tööstuskaupade kaupluste müügitulu suurenes eelmise aasta juuniga võrreldes 4%. Müügitulu suurenes viiel ja vähenes kahel tegevusalal. Enim kasvatasid oma müügitulu tekstiilitoodete, rõivaste ja jalatsite kauplused, kus müük suurenes aastaga 12%. Keskmisest enam kasvas müügitulu ka muudes spetsialiseeritud kauplustes, kus müüakse peamiselt arvuteid ja nende lisaseadmeid, raamatuid, sporditarbeid, mänge, mänguasju, lilli, istikuid jm (kasv 7%) ning muudes spetsialiseerimata kauplustes, kus on ülekaalus tööstuskaubad (nn kaubamajad) (kasv 5%).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum