Kristel Härma • 10 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Jaapani miljardär tegi Eestis uue investeeringu

Eesti idufirmadesse miljoneid investeerinud Jaapani ettevõtja ja investor Taizo Son panustas seekord haridust toetavasse idufirmasse Clanbeat. Clanbeat sai investoritelt kokku veidi üle miljoni euro.

Taizo Son on Jaapani sariettevõtja, kes investeerib iseenda kapitali läbi oma riskikapitalifirma Mistletoe. Ta on investeerinud umbes sajasse idufirmasse rohkem kui 155 miljonit eurot.   Foto: Liis Treimann

Jaapani ettevõtja ja investor Taizo Son ütles aasta tagasi intervjuus Äripäevale, et ta on leidnud Eestist palju sõpru ning sel aastal võib ta toetada veel rohkem Eesti firmasid. Ühe potentsiaalse investeeringuga nimetas ta siis Kadri Tuisu asutatud Clanbeati, millesse tegigi nüüd investeeringu.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum