Jaanus Vogelberg • 25. märts kell 17:14
Uudised
Ainult tellijale

100-miljonilise andmekeskuse valmimine kiirenes viiruse tõttu

Soome ja Eesti investoreid ja tehnoloogiaeksperte koondav MCF Group Estonia OÜ ehitab Sauele Balti suurima andmekeskuse. Mastaapne projekt läheb kokku maksma hinnanguliselt 100 miljonit eurot ja peaks Eestisse oma andmeid hoidma meelitama ka suured välisfirmad.  Foto: Andras Kralla

Saue valda kerkiva MCF andmekeskuse juhi Kert Everti sõnul kuulutab ettevõte eriosade hanked välja kolm kuud planeeritust varem, et hakata kriitiliste e-teenuste tuge kiiremas korras pakkuma.

Everti sõnul käib andmekeskuse ehitus praegu tõrgeteta ning täistuuridel. “Nii peatöövõtja Merko kui rahvusvahelised tehnoloogiakomponentide tootjad on kinnitanud, et vajalike materjalide tarne jätkub,” ütles Evert pressiteate vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum