Urmas Jaagant • 9. juuli kell 13:41
Uudised
Ainult tellijale

Võõrtööjõu vorstijagamine: milles koalitsioon õigupoolest kokku leppis?

Kiiresti sündinud võõrtööjõu kokkuleppe kirjutasid enda võiduks kõik kolm koalitsioonierakonda.  Foto: LIIS TREIMANN

Kuna valitsuse esmaspäevase kiirotsuse võõrtööjõu riiki lubamise ja sellega kaasnenud kokkulepete osas on sõnumid olnud nii segased, teeb Äripäev ülevaate, kus on päriselt kokkulepped ja kus kõlavad poliitsõnumid.

Valitsuskoalitsioon jõudis esmaspäeval kiirkorras kokkuleppele, mis vähemalt esmapilgul justkui lahendab kuude kaupa üleval olnud võõrtööjõu probleemi põllumajanduses ja aiapidajate seas. Mida päev edasi, seda segasemaks on aga läinud, milles üldse kokku lepiti ja mis mahus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum