Äripäev • 13. august kell 9:51
Uudised
Ainult tellijale

Eesti iduettevõtete käive kasvas koroonakriisile vaatamata

Üks idusektori olulisi sündmusi esimesel poolaastal oli ka see, kui Opera ostis Indrek Neivelti asutatud Pocosysi.  Foto: Raul Mee

Eesti idusektori ettevõtted jätkasid selle aasta esimeses pooles kasvu, suurendades sektori koondkäivet 364,5 miljoni euroni ehk 40% võrra enam võrreldes aasta varasemaga, selgub Startup Estonia statistikast.

Kui eelmise aasta esimesel poolaastal moodustas Eesti iduettevõtete kogukäive 260 miljonit eurot, siis selle aasta esimese kuue kuuga kasvas see 364,5 miljoni euroni. Suurima käibega iduettevõtted olid Bolt (132,7 miljonit eurot), Pipedrive (30,6 miljonit eurot), Adcash (16,5 miljonit eurot), Starship Technologies (8,9 miljonit eurot) ja Fiizy (7,7 miljonit eurot).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum