Äripäev • 12. november 2020 kell 15:05
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus: kuidas neljapäeval paljud eestlased palgatööga rikkaks said

Pipedrive’i tehnoloogiajuhilt Sergei Anikin.  Foto: Liis Treimann

Neljapäeva pärastlõunal tuli tõeline pommuudis – avalikustati tehing, mis tegi Eesti ettevõttest Pipedrive Eesti viienda ükssarviku. Tehingu järel on Pipedrive'i väärtus Äripäevale teadaolevalt 1,5 miljardit dollarit ehk ligikaudu 1,27 miljardit eurot.

Reedel uurime hommikuprogrammi stuudios Pipedrive’i tehnoloogiajuhilt Sergei Anikinilt täpsemalt, kuidas suure tehinguni jõuti ja millised on Pipedrive’i asutajate ja töötajate edasised plaanid. Pipedrive'i töötajad saavad firma ülesehitamise eest väga korraliku tänu – nende panus ettevõtte ülesehitamisesse makstakse välja rahas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum